BESTE
RIEMSTENAAR,

Als gemeentebestuur investeren we in de toekomst van onze mooie gemeente. Daarom hebben we in 2015 het Actieplan 2020 gelanceerd. Een plan dat vertrekt vanuit de visie over hoe onze gemeente er in 2020 moet uitzien. Het is een ambitieus maar financieel verantwoord plan, waarin we onze inwoners centraal zetten. Dat is de filosofie.

Om te onderstrepen dat we dat ook echt menen, heeft elke Riemstenaar in het voorjaar van 2017 een uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan onze omgevingsanalyse. Omdat voor ons het geheel meer is dan de som van de delen. We gaven je de kans om je stem te laten horen en mee te bouwen aan een modern Riemst waar iedereen zich thuis en welkom voelt. De resultaten zijn ondertussen gekend en werden in elke dorpskern gepresenteerd. Hartelijk dank aan iedereen die hieraan heeft meegewerkt!

Het Actieplan 2020 is geen hol begrip. In dit digitale magazine kan je ontdekken hoe ver het staat met
bepaalde projecten, welke projecten afgerond zijn en wat er nog op de planning staat. Je zal vaststellen dat onze gemeentediensten niet hebben stil gezeten.

Mark Vos
Burgemeester

Julllie betrokkenheid, inzet en solidariteit zijn factoren die onze gemeente heerlijk veelzijdig maken. Samen geven jullie de gemeente Riemst kleur, vorm en inhoud. Samen met jullie en met de gemeenteraad, het college en al onze medewerkers werken we elke dag opnieuw aan de kwaliteit van samenleven in Riemst. Omdat jullie dit verdienen, elke dag opnieuw.

Maastrichtersteenweg 2 b, 3770 Riemst | T. 012 44 03 00 – F. 012 44 03 09 – gemeentebestuur@riemst.be | www.riemst.be

Inhoud