4-delige aperitiefschaal, 38×9,5×5,5cm: €19,95 .111 – 3-delige aperitiefschaal, 28,5×9,5×5,5cm: €14,95 .110 (V11307000…)
Set van twee aperitiefschalen, 21x10x4,5cm: €11,95 (V11307000109)
4-delige aperitiefschaal, 16x16x5cm: €7,50 (V01084000645)
Aperitiefprikkers: €7,95 (V27034000101)
4-delige aperitiefschaal, 33×8,5x5cm: €8,50 (V01084000646)
Olie-azijnfles, h.22cm, 24,5cl:
€5,95 (V12052001652)
Ovenschaal, 9x9cm, 160ml:
€3,95 (V12052001638)
Ovenschaal, 16x16cm, 360ml:
€5,95 (V12052001639)
Ovenschaal, 20x31cm, 2,3L:
€21,95 (V12052001641)
Dampbox met rooster, 650ml: €27,90 (V01096000005)
Stoompot, 1,2L: €34,90 (V01096000087)
Schotel met siliconen deksel, 2L: €49,90 (V01096000192)
Raclette: Bij de oorspronkelijke raclette werd een ronde kaas doormidden gesneden, die vervolgens verwarmd werd door een vuur of speciale oven. Vandaag kan je ook plakjes raclettekaas in een pannetje laten smelten. Raclette is lekker om te combineren met vlees, aardappelen, zilveruitjes, augurken, champignons of kerstomaatjes. Reken op zo’n 300g kaas per persoon.
Kaasfondue: Bij de originele fondue werden stukjes stokbrood in gesmolten kaas gedopt. Die kaasfondue is nog steeds een voltreffer tijdens de feestdagen. Een kaasfondue is des te smakelijker in combinatie met komkommer, broccoli, chorizo of selder. Bij een kaasfondue ga je best uit van 175g kaas per persoon en een twintigtal blokjes stokbrood.
Fondue, grill, raclette 8 personen, 46x30x20cm:
€99,95 (V11307000142)
Grill, raclette 8 personen, 21x52x13cm:
€119,00 (V11307000138)
Steengrill, 8 personen, 52x21x12,5cm:
€69,95 (V11307000141)
Steengrill, 2 personen, 29×10,5x10cm:
€ 29,95 (V11307000140)
Fonduebord, Ø28cm, €10,95 .145 – Ø26cm, €11,95 .150 – Ø23cm, €9,95 .143 (V11307000…) Beschikbaar in zwart en wit.
Fonduekom, Ø12cm: €4,95
(V11307000147)
Beschikbaar in zwart en wit.
Kaasfondueset, Ø21cm 1L:
€109,95 (V11307000243)
Fondueset, Ø39cm 1,8L: €174,95 (V11307000251)
Snijplank met lade, 39x27x6cm: €64,50 (V13092000461)
Peper- en zoutmolen: h.17,5cm: €19,95 .083 – h.21,5cm: €24,95 .084 – h.25,5cm: €27,95 .085 (V90307000…)
Beschikbaar in naturel en donker hout.
Snijplanken: 32x24cm: €19,95 .089 – 37x28cm: €24,95 .090 – 45x30cm: €29,95 .091 – 50x34cm: €37,95 .092 (V90307000…)
Beschikbaar in naturel en donker hout.
Cupcakes kit:
€31,90 (V01096000115)
Macarons kit:
€38,90 (V01096000093)
Taartbakvorm:
€21,00 (V01096000112)
Chocoladefondue:
€22,00 (V13325000023)
Chocolade gieter, 1L:
€32,95 (V19323000023)
Jack, bakvorm voor pralines: €8,95 .014 – Cubo, bakvorm voor kubusjes: €8,95 .012 – Fleury, bakvorm bloempjes: €8,95 .021
(V19323000…)
Ruim assortiment van bakvormen.
Au bain-marie: Doe de chocolade in stukjes, zet deze in een kom op een pan met kokend water, om die vervolgens langzaam te laten smelten. Roer zeer regelmatig in de pan (chocolade verbrandt snel) en vermijd dat er water bij de chocolade terecht komt.
Microgolfoven: Zet de kom met chocoladestukjes in de microgolfoven en laat onafgedekt smelten. Reken bij 75 gr. op 1,5 a 2 minuten op 700 Watt.
Choco Choc: handige kookpot die de chocolade snel laat smelten en zowel bruikbaar is au bain marie als in de microgolf. Gemakkelijk afwasbaar.
Chocoladefondue speciaal voor microgolfoven:
€31,90 (V01096000158)
Choco Choc kookpot au bain-marie, 1,2L: €19,95 (V19323000024)
Dienblad, 21,5x15cm: €12,95
(V27034000307)
Beschikbaar in zwart en wit
Etagère, Ø13-25cm: €33,50 (V27034000241)
Etagère, 31,4×31,4x34cm: €24,95 zwart .392 – 19,8×19,8x22cm:
€13,45 koper .393 (V11022001…)
Etagère, 19x14cm: €23,95 .094 – 29x19cm: €33,50 .097
(V27034000…)
Bakvorm beertjes
€12,95 (V19323000020)
Bakvormen voor chocolade koekjes:
€25,95 (V19323000022)
Kaasschotel, Ø19cm:€45,95 .247 – Ø25cm: €58,95 .248 (V11307000…)
Kaasschotel, 30x25cm: €35,95 (V13092000379)
Draaiende kaasschotel, Ø32cm: €39,50 (V13092000380)
Draaiplateau, Ø40cm: €35,50 (V13092000468)
Kaasschotel, Ø33cm: €51,50 (V13092000469)